dijous, 17 de juliol del 2008

QUINA FESTA!!

El dia 12 de juliol es va celebrar la festa d'inauguració de l'associació. Vam començar el dia de festa amb una xeringada al matí. Vam riure molt i no va quedar ningú sense mullar, ni tan sols els que nomès pretenien ser espectadors!


A la tarda va continuar la festa amb més activitats infantils. Va haver-hi jocs varis per la canalla i mes endavant va arrancar la cercavila. Per desgracia aquesta no va poder ser tan llarga com estava previst perque va començar ploure, i el pica-pica que haviem preparat per la ceremonia de la inauguració el vam menjar dins del local i no al pati. Pero estava bó igualment!


Pel tema de la pluja no vam poder fer el sopar al aire lliure al Pati de Can Marchal, però la festa es va salvar gràcies a la escola Angeleta Ferrer que ens van deixar el seu pati cobert, on vam montar tot. Per animar la nit va venir un grup de nois, Oratam, que ens va fer un espectacle de foc a la part oberta del pati. Després d'acabar el sopar va haver-hi musica amb el Duo Musical Mediterraneo, ball, una rifa amb premis dels comerços del barri, mès música i mès ball fins a la matinada. Tots ens ho vam passar d'allò més bé, tant grans com petits!


1 comentari:

Rosa Maria ha dit...

Després de que el temps no acompanyés gens, la gent va respondre de meravella a nivell de col·laboració i de participació.